
- Wszystkie przepisy
- Kuchnia sezonowa
- Składniki
- Okazja
- Nie marnujemy
- Desery
- Kolacja
- Obiad
- Śniadanie
- Dania i przekąski
- Pomagamy w gotowaniu i niemarnowaniu
- Przepisy
- Porady i inspiracje
- Foodsharing
- Recycling opakowań
- Produkty Dobre Dłużej
- Obiad na każdą kieszeń
- Mięsny obiad
- Mięsny obiad do 10 zł
- Mięsny obiad do 15 zł
- Bezmięsny obiad
- Bezmięsny obiad do 10 zł
- Bezmięsny obiad do 15 zł
Zupa wiejska
Kliknij w przycisk poniżej "Dodaj do My Menu Plan", żeby urozmaicić swój jadłospis lub wejdź do My Menu Plan z poziomu menu strony, zaloguj się i wybieraj spośród setek przepisów, które dla Ciebie przygotowaliśmy. Dowiedz się więcej o Planerze posiłków i zaplanuj swoje menu.
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz tutaj
Porady & triki
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Wartości odżywcze
Przygotowanie
Krok 1
15 minKrok 2
10 minKrok 3
20 minKrok 4
5 minKrok 5
25 minKrok 6
5 minKrok 7
15 minKrok 1 z 7
Ziemniaki, marchewkę i pieczarki obierz, a pora dokładnie oczyść.
Krok 2 z 7
Mięso, pieczarki, pora, marchew i ziemniaki pokrój w paski.
Krok 3 z 7
Mięso podsmaż na oleju około 20 minut.
Krok 4 z 7
Dodaj warzywa i duś razem przez 5 minut.
Krok 5 z 7
Kostki mięsne rozpuść w 1 litrze wody i dodaj zawartość patelni. Gotuj przez 25 minut.
Krok 6 z 7
Kiełbasę obierz i pokrój w plasterki.
Krok 7 z 7
Do zupy dodaj kiełbasę, koncentrat i śmietanę, a następnie zagotuj. Dopraw pieprzem i papryką
Przepis w formacie PDF
PobierzDziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0