Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Zupa dla wszystkich tych, którzy nie lubią spędzać w kuchni zbyt wiele czasu. Ekspresowa zupa koperkowa z ryżem to sposób na smaczną zupę, którą przygotujesz w 10 minut. Do ryżu dodajemy starta marchewkę i koperek, a następnie masło, śmietankę, przyprawy i… zupa koperkowa z ryżem gotowa!
Ryż włożyć do 500 ml osolonej wody, chwile gotować.
Krok 2
10 min
Następnie dodać utartą na tarce o grubych oczkach marchew i posiekany koperek, ugotować do miękkości.
Krok 3
5 min
Pod koniec dodać do zupy masło, śmietankę, przyprawić solą do smaku.
Krok 1
z
3
Ryż włożyć do 500 ml osolonej wody, chwile gotować.
Krok 2
z
3
Następnie dodać utartą na tarce o grubych oczkach marchew i posiekany koperek, ugotować do miękkości.
Krok 3
z
3
Pod koniec dodać do zupy masło, śmietankę, przyprawić solą do smaku.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0