Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Galaretki przygotuj każdą oddzielnie, rozpuszczając w 0,5 l wrzącej wody. Dokładnie wymieszaj, nie gotuj, ostudź.
Jogurt zmiksuj z serkiem, Cukrem wanilinowym i cukrem pudrem.
Zetrzyj skórkę z cytryny i wyciśnij z niej sok.
Żelatynę rozpuść w około 100 ml wody.
Do jogurtu dodaj skórkę, sok z cytryny i Żelatynę. Zmiksuj.
Oczyść owoce, większe przekrój.
Dno tortownicy wyłóż biszkoptami, skrop likierem i zalej tężejącą Galaretką agrestową.
Wstaw do lodówki do zastygnięcia.
Następnie wyłóż masę serową, ułóż owoce i zalej tężejącą Galaretką truskawkową.
Możesz udekorować wiórkami czekoladowymi i listkami mięty.
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Zapisz
Komentarze 0