Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Mąkę przesiać przez sito, dodać proszek do pieczenia, kakao i wymieszać składniki.
Wsypać cukier, dodać masło.
Dodać żółtka, szybko zagnieść ciasto.
Odstawić do lodówki na 1 godzinę.
Następnie rozwałkować na wielkość formy do tarty.
Upiec, wystudzić.
Żelatynę wymieszać z kilkoma łyżkami wody, odstawić na 5 minut. Żelatynę podgrzać, aby się rozpuściła i wlać do serków.
Masę serową zmiksować.
Masę serową wylać na ciasto.
Na wierzchu ułożyć opłukane i osuszone borówki.
Pozostawić do stężenia masy serowej w lodówce.
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Zapisz
Komentarze 0