Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Tatar to przystawka idealna. Tym razem proponujemy przepis na tatar nie wołowy, a… tatar z łososia! Do jego przyrządzenia potrzebne będą wędzony łosoś, świeży ogórek, cebulka, marynowane grzybki, a do pełnego przyprawienia tatara z łososia – oliwa z oliwek, sos sojowy i charakterny chrzan. Wszystkim zaś tym, którym nie straszne są pikantne potrawy, polecamy doprawienie tatara sosem tabasco. Tatar z łososia gotowy!
Przygotowanie
15 min
Krok 1
10 min
Łososia, ogórka, cebulę ze szczypiorkiem i marynowane grzybki bardzo drobno siekamy, mieszamy.
Krok 2
5 min
Doprawiamy oliwą, chrzanem, sosem chrzanowym, sosem sojowym i pieprzem. Opcjonalnie doprawiamy tabasco.
Krok 1
z
2
Łososia, ogórka, cebulę ze szczypiorkiem i marynowane grzybki bardzo drobno siekamy, mieszamy.
Krok 2
z
2
Doprawiamy oliwą, chrzanem, sosem chrzanowym, sosem sojowym i pieprzem. Opcjonalnie doprawiamy tabasco.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0