Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Ta surówka to bardzo dobry dodatek do dania głównego, który podkreśli jego smak i aromat. Kontrastując bezpośrednio z czerwonym mięsem, tworzy bardzo atrakcyjną i smaczną kompozycję. Wykorzystanie pieczarek podkreśla jej wyrazisty smak. Smacznego!
Przygotowanie
23 min
Krok 1
5 min
Kapustę kroimy na kawałki.
Krok 2
5 min
Kapustę ścieramy na tarce o grubych oczkach.
Krok 3
3 min
Pieczarki marynowane kroimy na małe kawałeczki.
Krok 4
2 min
Pora kroimy na drobno.
Krok 5
3 min
Kapustę mieszamy z pieczarkami i porem.
Krok 6
5 min
Majonez mieszamy z jogurtem i dodajemy do kapusty. Cebulkę zieloną drobno siekamy i dodajemy do reszty składników. Całość doprawiamy solą, pieprzem i papryką po czym mieszamy.
Krok 1
z
6
Kapustę kroimy na kawałki.
Krok 2
z
6
Kapustę ścieramy na tarce o grubych oczkach.
Krok 3
z
6
Pieczarki marynowane kroimy na małe kawałeczki.
Krok 4
z
6
Pora kroimy na drobno.
Krok 5
z
6
Kapustę mieszamy z pieczarkami i porem.
Krok 6
z
6
Majonez mieszamy z jogurtem i dodajemy do kapusty. Cebulkę zieloną drobno siekamy i dodajemy do reszty składników. Całość doprawiamy solą, pieprzem i papryką po czym mieszamy.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0