Ten przepis możesz dodać do Planera posiłków dostępnego na naszej stronie.
Kliknij w przycisk poniżej "Dodaj do My Menu Plan", żeby urozmaicić swój jadłospis lub wejdź do My Menu Plan z poziomu menu strony, zaloguj się i wybieraj spośród setek przepisów, które dla Ciebie przygotowaliśmy. Dowiedz się więcej o Planerze posiłków i zaplanuj swoje menu.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Składniki
4
porcje
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Sos remoulade, znany też jako duński, to świetny dodatek do wszelkiego rodzaju warzyw. Przygotowanie go nie jest trudne, a zdecydowanie warto się tego nauczyć. Efekt końcowy jest zachwycający i potrafi całkowicie odmienić oblicze dotychczas znanych nam walorów smakowych dania, do którego dodamy sos. Smacznego!
Przygotowanie
7 min
Krok 1
5 min
Szczypiorek i jajko drobno posiekaj, połącz z majonezem i śmietaną.
Krok 2
1 min
Dopraw do smaku solą, pieprzem i odrobiną musztardy.
Krok 3
1 min
Sos podawaj do warzyw.
Krok 1
z
3
Szczypiorek i jajko drobno posiekaj, połącz z majonezem i śmietaną.
Krok 2
z
3
Dopraw do smaku solą, pieprzem i odrobiną musztardy.
Krok 3
z
3
Sos podawaj do warzyw.
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0