Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Sos remoulade, znany też jako duński, to świetny dodatek do wszelkiego rodzaju warzyw. Przygotowanie go nie jest trudne, a zdecydowanie warto się tego nauczyć. Efekt końcowy jest zachwycający i potrafi całkowicie odmienić oblicze dotychczas znanych nam walorów smakowych dania, do którego dodamy sos. Smacznego!
Przygotowanie
7 min
Krok 1
5 min
Szczypiorek i jajko drobno posiekaj, połącz z majonezem i śmietaną.
Krok 2
1 min
Dopraw do smaku solą, pieprzem i odrobiną musztardy.
Krok 3
1 min
Sos podawaj do warzyw.
Krok 1
z
3
Szczypiorek i jajko drobno posiekaj, połącz z majonezem i śmietaną.
Krok 2
z
3
Dopraw do smaku solą, pieprzem i odrobiną musztardy.
Krok 3
z
3
Sos podawaj do warzyw.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0