Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Pyszne sosy są koniecznym dodatkiem do grillowanych potraw. Ten idealnie sprawdzi się zarówno do mięsa, jak i upieczonych na grillu ziemniaków. Zobacz, jak przygotować sos do grilla majonezowo-ketchupowy z czosnkiem i szczypiorkiem. Do przygotowania sosu potrzebujesz przede wszystkim Majonezu Dekoracyjnego WINIARY i Ketchupu Łagodnego WINIARY.
Przygotowanie
6 min
Krok 1
2 min
Czosnek wyciśnij przez praskę.
Krok 2
3 min
Wymieszaj dokładnie z pozostałymi składnikami.
Krok 3
1 min
Opcjonalnie dopraw do smaku dowolnymi ziołami, choć i bez tego sos jest świetny.
Krok 1
z
3
Czosnek wyciśnij przez praskę.
Krok 2
z
3
Wymieszaj dokładnie z pozostałymi składnikami.
Krok 3
z
3
Opcjonalnie dopraw do smaku dowolnymi ziołami, choć i bez tego sos jest świetny.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0