Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Dekoracyjny, "różowy" sos andaluzyjski z Majonezem sałatkowym WINIARY z dodatkiem koncentratu pomidorowego, truskawkowego dżemu oraz drobno krojonej marynowanej papryki ma wyjątkowy, ostro-słodki smak. Doskonale nadaje się jako dodatek do zimnych mięs, wędlin oraz jaj na twardo. Świetny do dekoracji tartinek i innych przystawek.
Przygotowanie
5 min
Krok 1
4 min
Majonez połącz z koncentratem pomidorowym i dżemem, dodaj drobno pokrojoną paprykę .Dopraw solą i cukrem.
Krok 2
1 min
Podawaj do zimnych mięs, wędlin, jajek.
Krok 1
z
2
Majonez połącz z koncentratem pomidorowym i dżemem, dodaj drobno pokrojoną paprykę .Dopraw solą i cukrem.
Krok 2
z
2
Podawaj do zimnych mięs, wędlin, jajek.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0