Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Lekki i kwaskowaty sernik przypadnie do gustu każdemu.
Przygotowanie
120 min
Krok 1
1 min
Ser mielimy. Żółtka ucieramy z cukrem i CUKREM WANILIOWYM WINIARY. Następnie dodajemy olej, po łyżce sera. BUDYNIE WINIARY rozprowadzamy w mleku i wlewamy do sera. Następnie dodajemy sok i skórkę z cytryny. Na końcu dodajemy pianę z białek.
Krok 2
60 min
Do natłuszczonej formy wlewamy masę serową. Pieczemy 60 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni.
Krok 3
5 min
Po upieczeniu i ostudzeniu posypujemy cukrem pudrem.
Krok 1
z
3
Ser mielimy. Żółtka ucieramy z cukrem i CUKREM WANILIOWYM WINIARY. Następnie dodajemy olej, po łyżce sera. BUDYNIE WINIARY rozprowadzamy w mleku i wlewamy do sera. Następnie dodajemy sok i skórkę z cytryny. Na końcu dodajemy pianę z białek.
Krok 2
z
3
Do natłuszczonej formy wlewamy masę serową. Pieczemy 60 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni.
Krok 3
z
3
Po upieczeniu i ostudzeniu posypujemy cukrem pudrem.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0