Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Pyszna, sycąca sałatka z selera naciowego, z wędzonym indykiem i kukurydzą, doprawiona Majonezem Dekoracyjnym WINIARY oraz świeżym koperkiem.
Przygotowanie
18 min
Krok 1
5 min
Seler obierz dokładnie pokrój w cienkie plasterki.
Krok 2
6 min
Indyka pokrój w paski.
Krok 3
2 min
Kukurydzę osącz z zalewy.
Krok 4
4 min
Wszystkie składniki sałatki połącz z Majonezem Dekoracyjnym WINIARY.
Krok 5
1 min
Podawaj jako przystawkę ze świeżym pieczywem.
Krok 1
z
5
Seler obierz dokładnie pokrój w cienkie plasterki.
Krok 2
z
5
Indyka pokrój w paski.
Krok 3
z
5
Kukurydzę osącz z zalewy.
Krok 4
z
5
Wszystkie składniki sałatki połącz z Majonezem Dekoracyjnym WINIARY.
Krok 5
z
5
Podawaj jako przystawkę ze świeżym pieczywem.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0