Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Szybka i prosta sałatka z ziemniaków to idealny dodatek do mięs lub wędlin. O oprawę potrawy dbają cebula i szczypiorek, dzięki którym danie zyskuje wiosennego sznytu. Na aromat sałatki wpływają przyprawy, a także sok z cytryny. Zobacz, jak wykonać ten prosty i nieoczywisty dodatek do dań!
Przygotowanie
17 min
Krok 1
5 min
Gotowane ziemniaki pokroić w kostkę.
Krok 2
2 min
Cebulę obrać, drobno posiekać.
Krok 3
5 min
Szczypiorek umyć, osuszyć, posiekać.
Krok 4
5 min
Wszystkie składniki zmieszać. Dodać sok z cytryny i olej. Doprawić do smaku pieprzem i solą.
Krok 1
z
4
Gotowane ziemniaki pokroić w kostkę.
Krok 2
z
4
Cebulę obrać, drobno posiekać.
Krok 3
z
4
Szczypiorek umyć, osuszyć, posiekać.
Krok 4
z
4
Wszystkie składniki zmieszać. Dodać sok z cytryny i olej. Doprawić do smaku pieprzem i solą.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0