Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Niezwykle lekka i delikatna sałatka z tuńczyka i sera feta. To połączenie sprawia, że całe danie charakteryzuje się lekko słonawym posmakiem, który jednak jest niwelowany przez makaron i paprykę. Jedno co się nie zmienia - to zadowolenie na twarzy domowników. Smacznego!
Przygotowanie
28 min
Krok 1
8 min
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu, odcedzić.
Groszek wrzucić do wrzątku, gotować 8 - 10 minut. Rybę i ser rozdrobnić. Pomidor umyć, pokroić w cząstki.
Krok 4
z
4
Składniki sałatki połączyć w misce. Wszystkie składniki sosu połączyć, polać sałatkę, wymieszać, po czym odstawić na 20 minut.
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0