Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Niezwykle lekka i delikatna sałatka z tuńczyka i sera feta. To połączenie sprawia, że całe danie charakteryzuje się lekko słonawym posmakiem, który jednak jest niwelowany przez makaron i paprykę. Jedno co się nie zmienia - to zadowolenie na twarzy domowników. Smacznego!
Przygotowanie
28 min
Krok 1
8 min
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu, odcedzić.
Groszek wrzucić do wrzątku, gotować 8 - 10 minut. Rybę i ser rozdrobnić. Pomidor umyć, pokroić w cząstki.
Krok 4
z
4
Składniki sałatki połączyć w misce. Wszystkie składniki sosu połączyć, polać sałatkę, wymieszać, po czym odstawić na 20 minut.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0