Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Efektowna i łatwa kompozycja czerwonej i zielonej strzępiastej sałaty z ogórkiem, cebulą i sosem majonezowo-jogurtowym, ozdobiona fetą panierowaną w koperku. To kolorowa i efektowna sałatka, która może być zarówno samodzielnym daniem, jak i doskonałym dodatkiem do obiadu. Do przygotowania sosu majonezowo-jogurtowego wykorzystaj Majonez light WINIARY, a sałatkę możesz także dodatkowo przyprawić Przyprawą ZIARENKA SMAKU ziołowe WINIARY.
Przygotowanie
25 min
Krok 1
5 min
Majonez połącz z jogurtem, dopraw solą i pieprzem.
Krok 2
10 min
Sałaty oczyść i porwij na małe części, ogórek i cebulę pokrój w półplasterki.
Krok 3
5 min
Ser pokrój w grubą kostkę i każdą obtocz w koperku.
Krok 4
5 min
Sałatę z cebulą i ogórkiem połącz z sosem majonezowym. Podawaj udekorowaną kostkami sera feta.
Krok 1
z
4
Majonez połącz z jogurtem, dopraw solą i pieprzem.
Krok 2
z
4
Sałaty oczyść i porwij na małe części, ogórek i cebulę pokrój w półplasterki.
Krok 3
z
4
Ser pokrój w grubą kostkę i każdą obtocz w koperku.
Krok 4
z
4
Sałatę z cebulą i ogórkiem połącz z sosem majonezowym. Podawaj udekorowaną kostkami sera feta.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0