Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Sałatka z rukolą i tuńczykiem to doskonały pomysł na lekką przekąskę. Zrobisz ją dosłownie w pięć minut - nawet, jeśli nie jesteś mistrzem gotowania. Koniecznie sprawdź nasz sposób na sałatkę z rukolą i tuńczykiem!
Przygotowanie
26 min
Krok 1
20 min
Brokuły podzielić na mniejsze kawałki i obgotować. Następnie odcedzić i osuszyć.
Krok 2
10 min
Por pokroić na półplasterki, tuńczyka odsączyć z zalewy. W szklanej misce ułożyć rukolę, następnie brokuły, por oraz tuńczyka.
Krok 3
3 min
Sos sałatkowy przygotować według przepisu na opakowaniu i polać nim sałatkę.
Krok 1
z
3
Brokuły podzielić na mniejsze kawałki i obgotować. Następnie odcedzić i osuszyć.
Krok 2
z
3
Por pokroić na półplasterki, tuńczyka odsączyć z zalewy. W szklanej misce ułożyć rukolę, następnie brokuły, por oraz tuńczyka.
Krok 3
z
3
Sos sałatkowy przygotować według przepisu na opakowaniu i polać nim sałatkę.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0