Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Każdy z nas miewa dni, w których nie ma czasu na gotowanie. Dlatego właśnie dobrze jest mieć w spiżarni gotowe sałatki, po które sięgniesz w razie potrzeby. Zobacz, jak stworzyć sałatkę z dyni na zimę, którą zachowasz na wiele wyjątkowych okazji!
Przygotowanie
30 min
Krok 1
15 min
Zalewę gotujemy w dużym garnku, wrzucamy pokrojoną w grubą kostkę dynię, gotuję około 10 minut (do średniej miękkości).
Krok 2
10 min
Gorącą dynię przekładamy do wyparzonych słoików, dopełniamy gorącą zalewą, zakręcamy.
Krok 3
5 min
Stawiamy do góry dnem.
Krok 1
z
3
Zalewę gotujemy w dużym garnku, wrzucamy pokrojoną w grubą kostkę dynię, gotuję około 10 minut (do średniej miękkości).
Krok 2
z
3
Gorącą dynię przekładamy do wyparzonych słoików, dopełniamy gorącą zalewą, zakręcamy.
Krok 3
z
3
Stawiamy do góry dnem.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0