Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Wiosenna fantazja „nowalijkowa”: sałata lodowa, z pomidorem, ogórkiem, rzodkiewką i zieleniną, doprawiona pysznym Sosem sałatkowym Wiosennym ze szczypiorkiem.
Przygotowanie
25 min
Krok 1
5 min
Sos sałatkowy połącz z 3 łyżkami wody i oleju, odstaw na 5 minut.
Krok 2
5 min
Sałatę umyj, osusz, podziel na cząstki.
Krok 3
5 min
Pomidor i ogórek pokrój w kostkę.
Krok 4
5 min
Rzodkiewki pokrój w cienkie paseczki.
Krok 5
5 min
Wszystkie składniki połącz z Sosem sałatkowym, dopraw solą i cukrem.
Krok 1
z
5
Sos sałatkowy połącz z 3 łyżkami wody i oleju, odstaw na 5 minut.
Krok 2
z
5
Sałatę umyj, osusz, podziel na cząstki.
Krok 3
z
5
Pomidor i ogórek pokrój w kostkę.
Krok 4
z
5
Rzodkiewki pokrój w cienkie paseczki.
Krok 5
z
5
Wszystkie składniki połącz z Sosem sałatkowym, dopraw solą i cukrem.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0