Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Sałatę opłucz i wysusz starannie. Przekrój każdą główkę wzdłuż, skrop oliwą i lekko dopraw solą.połóż na rozgrzany grill , a po dwóch minutach zdejmij i przełóż na talerz.
Krok 2
5 min
Rozsmaruj na niej słuszną porcję zimnego sosu tatarskiego Winiary, posyp pokrojonym ogórkiem i koperkiem oraz uprażonymi wcześniej czarnymi ziarnami sezamu lub czarnuszki. Zajadaj na zdrowie.
Krok 1
z
2
Sałatę opłucz i wysusz starannie. Przekrój każdą główkę wzdłuż, skrop oliwą i lekko dopraw solą.połóż na rozgrzany grill , a po dwóch minutach zdejmij i przełóż na talerz.
Krok 2
z
2
Rozsmaruj na niej słuszną porcję zimnego sosu tatarskiego Winiary, posyp pokrojonym ogórkiem i koperkiem oraz uprażonymi wcześniej czarnymi ziarnami sezamu lub czarnuszki. Zajadaj na zdrowie.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0