Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Rosół rozpuść w 1 litrze wrzątku.
Mięso zmiel w maszynce do mięsa, połącz z natką pietruszki, dopraw solą i pieprzem.
Uformuj pulpeciki wielkości wiśni.
Do gotującego się rosołu wrzucaj pulpeciki i gotuj przez około 20 minut, wyjmij na talerz.
Zawartość opakowania Zupy pieczarkowej Jak u Mamy dokładnie rozprowadź w 500 ml zimnej wody.
Postaw na ogniu i mieszaj do chwili zagotowania.
Gotuj na małym ogniu przez 8 minut, od czasu do czasu mieszając.
Do zupy dodaj szpinak pokrojony w paski i śmietankę, zagotuj.
Pulpeciki przełóż do bulionówek i zalej zupą.
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Zapisz
Komentarze 0