Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Z pieczarek wytnij nóżkę i delikatnie oprósz przyprawą ZIARENKA SMAKU.
Mięso połącz z Majonezem, jajkiem, bułką tartą i posiekaną natką pietruszki. Dopraw przyprawą ZIARENKA SMAKU i pieprzem.
Pieczarki wypełnij farszem tworząc kule. Każdą kulę panieruj w jajkach i tartej bułce.
Smaż na patelni na rozgrzanym oleju przez około 10-15 minut.
Usmażone pieczarki podawaj z Sosem czosnkowym.