Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Kanapki są obowiązkowym elementem codziennego menu prawie każdego z nas. Jeśli nie masz pomysłu na dodatek do pieczywa, polecamy przepis na domową pastę z żółtego sera z porami. Baza serowa zyskuje charakteru nie tylko dzięki dodatkowi w postaci pora. Smak pasty serowej podkreśla kremowy Majonez Dekoracyjny WINIARY, musztarda i śmietana. Takie połączenie pozwala nam stworzyć idealną kompozycję, która jest prawdziwym przysmakiem do kanapek.
Przygotowanie
25 min
Krok 1
5 min
Ser zetrzyj na tarce.
Krok 2
10 min
Por oczyść z korzeni i twardych zielonych liści. Przekrój wzdłuż i starannie umyj, osącz i drobno pokrój.
Krok 3
3 min
Śmietanę wymieszaj z Majonezem i musztardą.
Krok 4
5 min
Wymieszaj z serem i porem. Przypraw do smaku. Ponownie wymieszaj,
Krok 5
2 min
Podawaj z pieczywem.
Krok 1
z
5
Ser zetrzyj na tarce.
Krok 2
z
5
Por oczyść z korzeni i twardych zielonych liści. Przekrój wzdłuż i starannie umyj, osącz i drobno pokrój.
Krok 3
z
5
Śmietanę wymieszaj z Majonezem i musztardą.
Krok 4
z
5
Wymieszaj z serem i porem. Przypraw do smaku. Ponownie wymieszaj,
Krok 5
z
5
Podawaj z pieczywem.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0