Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pasta z żółtego sera z porami

(0)
25min
Łatwy
Winiary winiary.pl
Od ponad 80 lat ułatwiamy przygotowywanie smakowitych dań w Twojej kuchni. Jesteśmy zawsze pod ręką! Nasze produkty pomagają w przygotowaniu zarówno polskich, tradycyjnych dań, jak i zaskakujących, nowoczesnych potraw inspirowanych kuchniami świata. Z nami gotujesz pysznie, sprytnie i mądrze: bez marnowania składników czy produktów. Zaproś nas do swojego rodzinnego stołu!
Dodaj do My Menu Plan

Składniki

-
4 porcje
+

Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz tutaj

4  łyżek
Śmietana
1 
Por
1  łyżka
Musztarda
25  dag
Ser żółty
trochę
Sól
trochę
Pieprz czarny

Porady & triki

Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.

Kopiuj składniki

Wybierz z listy składników

Kopiuj
| Liczba skopiowanych składników
.

Wartości odżywcze

Białko
16.68 g
Węglowodany
5.48 g
Tłuszcze
31.38 g
Wartość energetyczna
369.69 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Gotujmy

Przygotowanie

25 min
Krok 1
5 min
Ser zetrzyj na tarce.
Krok 2
10 min
Por oczyść z korzeni i twardych zielonych liści. Przekrój wzdłuż i starannie umyj, osącz i drobno pokrój.
Krok 3
3 min
Śmietanę wymieszaj z Majonezem i musztardą.
Krok 4
5 min
Wymieszaj z serem i porem. Przypraw do smaku. Ponownie wymieszaj,
Krok 5
2 min
Podawaj z pieczywem.
Pasta z żółtego sera z porami

Krok 1 z 5

Ser zetrzyj na tarce.

Pasta z żółtego sera z porami

Krok 2 z 5

Por oczyść z korzeni i twardych zielonych liści. Przekrój wzdłuż i starannie umyj, osącz i drobno pokrój.

Pasta z żółtego sera z porami

Krok 3 z 5

Śmietanę wymieszaj z Majonezem i musztardą.

Pasta z żółtego sera z porami

Krok 4 z 5

Wymieszaj z serem i porem. Przypraw do smaku. Ponownie wymieszaj,

Pasta z żółtego sera z porami

Krok 5 z 5

Podawaj z pieczywem.

Kanapki są obowiązkowym elementem codziennego menu prawie każdego z nas. Jeśli nie masz pomysłu na dodatek do pieczywa, polecamy przepis na domową pastę z żółtego sera z porami. Baza serowa zyskuje charakteru nie tylko dzięki dodatkowi w postaci pora. Smak pasty serowej podkreśla kremowy Majonez Dekoracyjny WINIARY, musztarda i śmietana. Takie połączenie pozwala nam stworzyć idealną kompozycję, która jest prawdziwym przysmakiem do kanapek.
Przepis w formacie PDF
Pobierz
Udostępnij

Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną

Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.

Podziel się swoją opinią

Twoja opinia
4
Czy polecisz ten produkt/przepis znajomym?
Images
Dodano 0 z 6.
CAPTCHA obrazkowa
Proszę wypełnić pole captcha