Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Szynka pojawia się zwykle na naszych kanapkach w dość tradycyjnej formie – plastrach. Tymczasem można z niej wyczarować coś zupełnie niestandardowego – pastę do chleba. Potrzebujemy tylko szyki konserwowej lub tyrolskiej i wyrazistego w smaku szczypiorku. Naszą pastę z szynki najlepiej scali sos z musztardy i Majonezu Sałatkowego WINIARY. Pasta najlepiej smakuje na świeżym pieczywie w akompaniamencie pomidorów. Oprócz tego przepisu, wypróbuj także recepturę na pyszne rilletes w formie pasty mięsnej z kaczki na kanapki. Zaproś nas do swojego rodzinnego stołu!
Przygotowanie
20 min
Krok 1
10 min
Szynkę pokrój i zmiel w maszynce do mięsa (lub zmiskuj)
Krok 2
5 min
Do szynki dodaj masło, szczypiorek, Majonez i musztardę. Dokładnie wymieszaj i dopraw pieprzem.
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0