Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pasta jajeczna z awokado i twarożkiem

0
17 min
Łatwy

Składniki

-
8 porcji
+

Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz tutaj

1 
Awokado
3 
Jajko
3 łyżek
Twaróg
1 szczypta
Pieprz czosnkowy
1 szczypta
Sól

Porady & triki

Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.

Kopiuj składniki

Wybierz z listy składników

Kopiuj
| Liczba skopiowanych składników
Adimo
.

Wartości odżywcze

Tłuszcze
10.75 g
Węglowodany
3.13 g
Białko
4.14 g
Wartość energetyczna
123.3 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Gotujmy

Przygotowanie

17 min
Krok 1
10 min
Jajka ugotować na twardo, ostudzić i obrać ze skorupek.
Krok 2
7 min
Jajka, awokado i twarożek ugnieść na jednolitą pastę. Dodać majonez i doprawić solą oraz pieprzem czosnkowym.
Pasta jajeczna z awokado i twarożkiem

Krok 1 z 2

Jajka ugotować na twardo, ostudzić i obrać ze skorupek.

Pasta jajeczna z awokado i twarożkiem

Krok 2 z 2

Jajka, awokado i twarożek ugnieść na jednolitą pastę. Dodać majonez i doprawić solą oraz pieprzem czosnkowym.

Pasta jajeczna z awokado to wspaniały dodatek zarówno do pieczywa i krakersów, jak i farsz do jajek oraz naleśników.
Przepis w formacie PDF
Pobierz
Udostępnij

Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną

Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.

Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!

Oceniłeś już ten przepis/produkt.

Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.

Zapisz
Asset 10

Komentarze 0

0/4000
Proszę podać poprawną nazwę użytkownika. Musi zawierać 4-15 znaków. Znaki od A do Z i od 0 do 9 są dozwolone
Nazwa użytkownika