Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pasta jajeczna z awokado i twarożkiem

(0)
17min
Łatwy
Recipe Chef
Autorem przepisu jest GUKINGA
Dodaj do My Menu Plan

Składniki

-
8 porcji
+

Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz tutaj

1 
Awokado
3 
Jajko
3  łyżek
Twaróg
1  szczypta
Pieprz czosnkowy
1  szczypta
Sól

Porady & triki

Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.

Kopiuj składniki

Wybierz z listy składników

Kopiuj
| Liczba skopiowanych składników
.

Wartości odżywcze

Białko
4.15 g
Węglowodany
3.13 g
Tłuszcze
10.49 g
Wartość energetyczna
120.87 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Gotujmy

Przygotowanie

17 min
Krok 1
10 min
Jajka ugotować na twardo, ostudzić i obrać ze skorupek.
Krok 2
7 min
Jajka, awokado i twarożek ugnieść na jednolitą pastę. Dodać majonez i doprawić solą oraz pieprzem czosnkowym.
Pasta jajeczna z awokado i twarożkiem

Krok 1 z 2

Jajka ugotować na twardo, ostudzić i obrać ze skorupek.

Pasta jajeczna z awokado i twarożkiem

Krok 2 z 2

Jajka, awokado i twarożek ugnieść na jednolitą pastę. Dodać majonez i doprawić solą oraz pieprzem czosnkowym.

Pasta jajeczna z awokado to wspaniały dodatek zarówno do pieczywa i krakersów, jak i farsz do jajek oraz naleśników.
Przepis w formacie PDF
Pobierz
Udostępnij

Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną

Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.

Podziel się swoją opinią

Twoja opinia
4
Czy polecisz ten produkt/przepis znajomym?
Images
Dodano 0 z 6.
CAPTCHA obrazkowa
Proszę wypełnić pole captcha