Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Pasta jajeczna z awokado to wspaniały dodatek zarówno do pieczywa i krakersów, jak i farsz do jajek oraz naleśników.
Przygotowanie
17 min
Krok 1
10 min
Jajka ugotować na twardo, ostudzić i obrać ze skorupek.
Krok 2
7 min
Jajka, awokado i twarożek ugnieść na jednolitą pastę. Dodać majonez i doprawić solą oraz pieprzem czosnkowym.
Krok 1
z
2
Jajka ugotować na twardo, ostudzić i obrać ze skorupek.
Krok 2
z
2
Jajka, awokado i twarożek ugnieść na jednolitą pastę. Dodać majonez i doprawić solą oraz pieprzem czosnkowym.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0