Papryka faszerowana mac and cheese to prawdziwy rarytas, który poprawi Ci nastrój nawet w pochmurny, deszczowy dzień. Takie aromatyczne, rozgrzewające danie świetnie pasuje do zimowego lub jesiennego menu. Chcesz przekonać się, jak ono smakuje? Zobacz przepis, którzy przygotowaliśmy właśnie dla Ciebie!
Papryka faszerowana mac and cheese – comfort food na poprawę humoru
Lubisz proste posiłki, które niemal same się robią? Jeśli tak, to te papryki są w sam raz dla Ciebie. To tylko kilka składników, ale smak, jaki razem tworzą jest wart czasu spędzonego w kuchni. Na początek wystarczy ugotować makaron i wymieszać go z przygotowanym Pomysłem na… Mac and cheese. Takim nadzieniem faszeruj papryki i piecz je w piekarniku przez ok. 30 minut. Prosto i smacznie – czego chcieć więcej?
Mac and cheese to klasyczne danie kuchni amerykańskiej, które wywoła uśmiech na Twojej twarzy już po pierwszym kęsie. Choć zapewne na tym się nie skończy, bo to posiłek, od którego aż trudno się oderwać. A w połączeniu z soczystą, pieczoną papryką to prawdziwa uczta smaków – w sam raz dla Ciebie i Twoich bliskich. Smacznego!
Komentarze 0