Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Na początku matiasy namoczyć w wodzie około 10 minut
Cebulę obrać i pokroić w piórka. Wrzucić do garnka razem z liściem laurowym i zielem angielskim. Podlać wodą.
Dodać ocet, zagotować i wystudzić.
Śledzie odcedzić z wody, pokroić w paseczki
Cebulę odcedzić na sicie.
Układać warstwowo w misce, śledzie, cebula i tak jeszcze dwa razy.
Zalać olejem i doprawić odrobinę pieprzem. Włożyć do lodówki na min 30 minut do przełamania smaków.
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Zapisz
Komentarze 0