Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Kulki serowe to świetny przysmak na każdą okazję. Może stanowić rolę przystawki do dania głównego, albo przegryzkę na czas filmu. Ciągnący się, ciepły ser to coś, co sprawia, że na samą myśl ślinka cieknie. Przyrządzenie jest bardzo proste, a efekt – niesamowity. Smacznego!
Przygotowanie
25 min
Krok 1
10 min
Ser zółty zetrzeć na tarce.
Krok 2
5 min
Wbić jajko i wymieszać.
Krok 3
5 min
Dosypać 3 łyżki bułki tartej i wymieszać na jednolita masę.
Krok 4
5 min
Formować małe kulki , panierować w bułce tartej i wkładać na rozgrzany olej.
Krok 1
z
4
Ser zółty zetrzeć na tarce.
Krok 2
z
4
Wbić jajko i wymieszać.
Krok 3
z
4
Dosypać 3 łyżki bułki tartej i wymieszać na jednolita masę.
Krok 4
z
4
Formować małe kulki , panierować w bułce tartej i wkładać na rozgrzany olej.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0