Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Krem z serkiem homogenizowanym idealnie sprawdza się do przekładania nim wypieków. Dzięki gęstej konsystencji kremu, wykorzystasz go zarówno do prostych ciastek, jak i tortów wymagających dużych zdolności kulinarnych. Przełożysz nim także ciasto serwowane na szybki podwieczorek. Zobacz, jak wyczarować krem o lekko waniliowej nucie!
Przygotowanie
17 min
Krok 1
10 min
Margarynę utrzeć z cukrem pudrem.
Krok 2
5 min
Stopniowo dodawać po łyżce serka homogenizowanego. Ucierać aż do uzyskania jednolitej masy.
Krok 3
2 min
Przyprawić do smaku aromatem waniliowym.
Krok 1
z
3
Margarynę utrzeć z cukrem pudrem.
Krok 2
z
3
Stopniowo dodawać po łyżce serka homogenizowanego. Ucierać aż do uzyskania jednolitej masy.
Krok 3
z
3
Przyprawić do smaku aromatem waniliowym.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0