Krem z serkiem homogenizowanym
17min
Łatwy
.
Wartości odżywcze
Białko
12.4 g
Węglowodany
72.03 g
Tłuszcze
212.28 g
Wartość energetyczna
2209.64 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Przygotowanie
17 min
Krok 1
10 min
Margarynę utrzeć z cukrem pudrem.
Krok 2
5 min
Stopniowo dodawać po łyżce serka homogenizowanego. Ucierać aż do uzyskania jednolitej masy.
Krok 3
2 min
Przyprawić do smaku aromatem waniliowym.
Krem z serkiem homogenizowanym idealnie sprawdza się do przekładania nim wypieków. Dzięki gęstej konsystencji kremu, wykorzystasz go zarówno do prostych ciastek, jak i tortów wymagających dużych zdolności kulinarnych. Przełożysz nim także ciasto serwowane na szybki podwieczorek. Zobacz, jak wyczarować krem o lekko waniliowej nucie!
Komentarze 0