Kolorowe koreczki
20min
Łatwy
.
Wartości odżywcze
Białko
50.8 g
Węglowodany
14.99 g
Tłuszcze
82.45 g
Wartość energetyczna
1003.21 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Przygotowanie
20 min
Krok 1
15 min
Ser i paprykę kroimy w kwadraty o boku ok. 15 mm. Ogórki konserwowe w plasterki o grubości ok. 3 mm, kabanosy w nieco grubsze krążki.
Krok 2
5 min
Na wykałaczki nabijamy najpierw ser, następnie ogórek, kabanos, znowu ser, oliwkę i pieczarkę. Smacznego!
Kolorowe koreczki to niezbędnik każdej udanej imprezy. Koreczki robimy z marynowanych pieczarek, oliwek, kabanosów, papryki i kostek żółtego sera. Jeśli jednak wolisz inne smaki lub wegetariańską odsłonę koreczków, nic nie stoi na przeszkodzie, by eksperymentować z ulubionymi składnikami!
Komentarze 0