Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Kolorowe koreczki to niezbędnik każdej udanej imprezy. Koreczki robimy z marynowanych pieczarek, oliwek, kabanosów, papryki i kostek żółtego sera. Jeśli jednak wolisz inne smaki lub wegetariańską odsłonę koreczków, nic nie stoi na przeszkodzie, by eksperymentować z ulubionymi składnikami!
Przygotowanie
20 min
Krok 1
15 min
Ser i paprykę kroimy w kwadraty o boku ok. 15 mm. Ogórki konserwowe w plasterki o grubości ok. 3 mm, kabanosy w nieco grubsze krążki.
Krok 2
5 min
Na wykałaczki nabijamy najpierw ser, następnie ogórek, kabanos, znowu ser, oliwkę i pieczarkę.
Krok 3
5 min
Podajemy natychmiast. Smacznego!
Krok 1
z
3
Ser i paprykę kroimy w kwadraty o boku ok. 15 mm. Ogórki konserwowe w plasterki o grubości ok. 3 mm, kabanosy w nieco grubsze krążki.
Krok 2
z
3
Na wykałaczki nabijamy najpierw ser, następnie ogórek, kabanos, znowu ser, oliwkę i pieczarkę.
Krok 3
z
3
Podajemy natychmiast. Smacznego!
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0