Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Kisiel w nietypowym wydaniu. Kakaowy smak jest nieczęsto spotykany jeśli chodzi o ten rodzaj deseru. Nie oznacza to jednak, że gorzej smakuje! Przygotowany samodzielnie, według naszego przepisu, zaskakuje swoją wyrazistością, a zarazem fantastycznym smakiem. Smacznego!
Przygotowanie
27 min
Krok 1
2 min
Mleko zagotować.
Krok 2
5 min
Kakao rozetrzeć z cukrem i małą ilością ciepłego mleka. Wlać do gorącego mleka, natomiast pozostałe zimne mleko rozmieszać z mąką ziemniaczaną. Całość wlać do gorącego mleka z kakao.
Krok 3
20 min
Dokładnie mieszając, zagotować.
Krok 1
z
3
Mleko zagotować.
Krok 2
z
3
Kakao rozetrzeć z cukrem i małą ilością ciepłego mleka. Wlać do gorącego mleka, natomiast pozostałe zimne mleko rozmieszać z mąką ziemniaczaną. Całość wlać do gorącego mleka z kakao.
Krok 3
z
3
Dokładnie mieszając, zagotować.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0