Kapusta pekińska w śmietanie
15min
Łatwy
.
Wartości odżywcze
Białko
4.85 g
Węglowodany
9.85 g
Tłuszcze
9.7 g
Wartość energetyczna
138.2 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Przygotowanie
15 min
Krok 1
5 min
Kapustę szatkujemy dość drobno, przekładamy do miski.
Krok 2
5 min
Zalewamy kapustę śmietaną, doprawiając solą i pieprzem.
Krok 3
5 min
Całość dokładnie mieszamy i podajemy tuż po przygotowaniu.
Kapusta pekińska w śmietanie to genialna propozycja na dodatek do obiadu, który podkreśli smak dania głównego. Fantastycznie komponuje się z różnymi mięsami, co czyni ją pożądaną opcją na wielu stołach. Spróbujcie sami!
Komentarze 0