Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Kapusta pekińska w śmietanie to genialna propozycja na dodatek do obiadu, który podkreśli smak dania głównego. Fantastycznie komponuje się z różnymi mięsami, co czyni ją pożądaną opcją na wielu stołach. Spróbujcie sami!
Przygotowanie
15 min
Krok 1
5 min
Kapustę szatkujemy dość drobno, przekładamy do miski.
Krok 2
5 min
Zalewamy kapustę śmietaną, doprawiając solą i pieprzem.
Krok 3
5 min
Całość dokładnie mieszamy i podajemy tuż po przygotowaniu.
Krok 1
z
3
Kapustę szatkujemy dość drobno, przekładamy do miski.
Krok 2
z
3
Zalewamy kapustę śmietaną, doprawiając solą i pieprzem.
Krok 3
z
3
Całość dokładnie mieszamy i podajemy tuż po przygotowaniu.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0