Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Dla miłośników chrupiących surówek - kapusta pekińska na słodko, z ananasem (swieżym lub z puszki) oraz lekkim majonezowo-jogurtowym sosem, doprawionym pomarańczowym dżemem i chrzanową musztardą. Idealna kompozycja do smażonego lub grillowanego mięsa oraz ziemniaków z wody.
Przygotowanie
21 min
Krok 1
10 min
Kapustę umyj i poszatkuj.
Krok 2
5 min
Plastry ananasa pokrój w kostkę.
Krok 3
3 min
Majonez wymieszaj z jogurtem, dżemem i musztardą.
Krok 4
2 min
Sos majonezowy wymieszaj z kapustą i ananasem.
Krok 5
1 min
Kapustę podawaj do smażonego mięsa i ziemniaków z wody.
Krok 1
z
5
Kapustę umyj i poszatkuj.
Krok 2
z
5
Plastry ananasa pokrój w kostkę.
Krok 3
z
5
Majonez wymieszaj z jogurtem, dżemem i musztardą.
Krok 4
z
5
Sos majonezowy wymieszaj z kapustą i ananasem.
Krok 5
z
5
Kapustę podawaj do smażonego mięsa i ziemniaków z wody.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0