Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Nudne kanapki to już przeszłość! Kanapka BLT z boczkiem i sałatą to propozycja dla tych, którzy lubią smaczne, proste i szybkie dania. Ta kanapka urozmaici Twoje codzienne menu – świetnie sprawdzi się jako pożywne śniadanie lunch lub wytrawna przekąska między posiłkami. Zobacz nasz przepis na kanapkę BLT z boczkiem i sałatą.
Przygotowanie
10 min
Krok 1
2 min
Pieczywo przekrój na połowę (jeśli to konieczne) i posmaruj Majonezem Dekoracyjnym WINIARY.
Krok 2
5 min
Boczek usmaż na suchej patelni, aż stanie się chrupiący. Alternatywnie możesz go przygotować w piekarniku lub mikrofalówce.
Krok 3
2 min
Pomidor pokrój na plastry.
Krok 4
1 min
Na pieczywie posmarowanym Majonezem Dekoracyjnym WINIARY ułóż sałatę. Na wierzchu połóż plastry pomidora oraz boczek. Przykryj drugim kawałkiem pieczywa – jeśli lubisz.
Krok 1
z
4
Pieczywo przekrój na połowę (jeśli to konieczne) i posmaruj Majonezem Dekoracyjnym WINIARY.
Krok 2
z
4
Boczek usmaż na suchej patelni, aż stanie się chrupiący. Alternatywnie możesz go przygotować w piekarniku lub mikrofalówce.
Krok 3
z
4
Pomidor pokrój na plastry.
Krok 4
z
4
Na pieczywie posmarowanym Majonezem Dekoracyjnym WINIARY ułóż sałatę. Na wierzchu połóż plastry pomidora oraz boczek. Przykryj drugim kawałkiem pieczywa – jeśli lubisz.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0