Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Pożywna zupa na chłodne dni: Pieczarkowa WINIARY z kawałkami gotowanego kurczaka i brukselką, z dodatkiem podsmażanych na maśle pieczarek. Jesienna zupa z brukselką wszystko czego potrzeba w chłodne dni!
Mięso pokrój w kostkę, brukselki i pieczarki oczyść.
Krok 2
10 min
Mięso i brukselki gotuj w 3 szklankach wody.
Krok 3
10 min
Pieczarki pokrój na cząstki i podsmaż na maśle do odparowania płynu, oprósz mąką i połącz z mięsem i brukselką.
Krok 4
5 min
Zupę pieczarkową rozprowadź w szklance wody i połącz z całością.
Krok 5
5 min
Gotuj 5 minut. Dopraw solą i pieprzem.
Krok 1
z
5
Mięso pokrój w kostkę, brukselki i pieczarki oczyść.
Krok 2
z
5
Mięso i brukselki gotuj w 3 szklankach wody.
Krok 3
z
5
Pieczarki pokrój na cząstki i podsmaż na maśle do odparowania płynu, oprósz mąką i połącz z mięsem i brukselką.
Krok 4
z
5
Zupę pieczarkową rozprowadź w szklance wody i połącz z całością.
Krok 5
z
5
Gotuj 5 minut. Dopraw solą i pieprzem.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0