
- Wszystkie przepisy
- Kuchnia sezonowa
- Składniki
- Okazja
- Nie marnujemy
- Desery
- Kolacja
- Obiad
- Śniadanie
- Dania i przekąski
- Pomagamy w gotowaniu i niemarnowaniu
- Przepisy
- Porady i inspiracje
- Foodsharing
- Recycling opakowań
- Produkty Dobre Dłużej
- Obiad na każdą kieszeń
- Mięsny obiad
- Mięsny obiad do 10 zł
- Mięsny obiad do 15 zł
- Bezmięsny obiad
- Bezmięsny obiad do 10 zł
- Bezmięsny obiad do 15 zł

Jarzynowa z pieczarkami
Kliknij w przycisk poniżej "Dodaj do My Menu Plan", żeby urozmaicić swój jadłospis lub wejdź do My Menu Plan z poziomu menu strony, zaloguj się i wybieraj spośród setek przepisów, które dla Ciebie przygotowaliśmy. Dowiedz się więcej o Planerze posiłków i zaplanuj swoje menu.
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz tutaj
Porady & triki
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Wartości odżywcze
Przygotowanie
Step1
4 minStep2
1 minStep3
10 minStep4
10 minStep5
10 minStep6
1 min
Step1 z 6
Pieczarki oczyść, pokrój w plasterki, podsmaż na maśle.

Step2 z 6
Dodaj mrożone warzywa i dopraw solą oraz pieprzem do smaku.

Step3 z 6
Zagotuj 1 litr wody, dodaj ryż i gotuj na wolnym ogniu 10 minut.

Step4 z 6
Zupę rozprowadź w 1 szklance wody i połącz z ryżem. Gotuj razem 10 minut.

Step5 z 6
Przed końcem gotowania dodaj pieczarki i warzywa, gotuj kolejne 10 minut.

Step6 z 6
Zdejmij z ognia, dodaj śmietanę i koperek.
Przepis w formacie PDF
PobierzDziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0