Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Niezwykle popularny ostatnio jarmuż podduszany z dodatkiem cebuli to dobry dodatek do dania głównego. Przyprawa ziarenka smaku uniwersalne WINIARY, podkreśli wyjątkowość tego przysmaku i wydobędzie z niego to, co najlepsze. W trakcie duszenia dodajmy również bulion drobiowy WINIARY, który doda całości wyjątkowego aromatu. Mniam!
Przygotowanie
25 min
Krok 1
10 min
Cebulę kroję w kostkę, a następnie podsmażam na patelni, potem dodaję boczek i przeciśnięty przez praskę czosnek.
Krok 2
10 min
Na oddzielnej patelni podsmażam jarmuż pokrojony w paski, zalewam go przygotowanym wcześniej z kostki bulionem i duszę, aż będzie miękki. Następnie dodaję podsmażoną cebulę, boczek i czosnek.
Krok 3
5 min
Jarmuż doprawiam Ziarenkami Smaku, pieprzem, dodaję musztardę i dokładnie mieszam.
Krok 1
z
3
Cebulę kroję w kostkę, a następnie podsmażam na patelni, potem dodaję boczek i przeciśnięty przez praskę czosnek.
Krok 2
z
3
Na oddzielnej patelni podsmażam jarmuż pokrojony w paski, zalewam go przygotowanym wcześniej z kostki bulionem i duszę, aż będzie miękki. Następnie dodaję podsmażoną cebulę, boczek i czosnek.
Krok 3
z
3
Jarmuż doprawiam Ziarenkami Smaku, pieprzem, dodaję musztardę i dokładnie mieszam.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0