Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Jajka ugotuj na twardo, ostudź, obeirz i przekrój na połówki.
Paprykę konserwową pokrój w drobną kostkę. Grzybki także pokrój bardzo drobno.
Pokrojone papryki i grzybki wymieszaj z Majonezem.
Przygotowany sos nakładaj na jajka. Możesz ozdobić je cieniutkimi paseczkami papryki oraz natką pietruszki.
Gotowe jajka możesz ułożyć na liściach sałaty.