Ten przepis możesz dodać do Planera posiłków dostępnego na naszej stronie.
Kliknij w przycisk poniżej "Dodaj do My Menu Plan", żeby urozmaicić swój jadłospis lub wejdź do My Menu Plan z poziomu menu strony, zaloguj się i wybieraj spośród setek przepisów, które dla Ciebie przygotowaliśmy. Dowiedz się więcej o Planerze posiłków i zaplanuj swoje menu.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Składniki
4
porcje
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Jajka z majonezem to świetny pomysł na przekąskę nie tylko od święta. Jajka są tradycyjnym symbolem Wielkanocy. Sposobów ich podania jest naprawę wiele. Jajka możemy serwować zarówno z farszem, jak i solo. Majonez Dekoracyjny WINIARY to dodatek, który stanowi nieodłączną część tej prostej potrawy. Jeśli szukasz inspiracji do przygotowania jajecznej przekąski, sprawdź przepis na jajka w majonezie z farszem paprykowo – grzybowym.
Przygotowanie
20 min
Krok 1
8 min
Jajka ugotuj na twardo, ostudź, obeirz i przekrój na połówki.
Krok 2
5 min
Paprykę konserwową pokrój w drobną kostkę. Grzybki także pokrój bardzo drobno.
Krok 3
3 min
Pokrojone papryki i grzybki wymieszaj z Majonezem.
Krok 4
3 min
Przygotowany sos nakładaj na jajka. Możesz ozdobić je cieniutkimi paseczkami papryki oraz natką pietruszki.
Krok 5
1 min
Gotowe jajka możesz ułożyć na liściach sałaty.
Krok 1
z
5
Jajka ugotuj na twardo, ostudź, obeirz i przekrój na połówki.
Krok 2
z
5
Paprykę konserwową pokrój w drobną kostkę. Grzybki także pokrój bardzo drobno.
Krok 3
z
5
Pokrojone papryki i grzybki wymieszaj z Majonezem.
Krok 4
z
5
Przygotowany sos nakładaj na jajka. Możesz ozdobić je cieniutkimi paseczkami papryki oraz natką pietruszki.
Krok 5
z
5
Gotowe jajka możesz ułożyć na liściach sałaty.
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0