Indyjski sos miodowy
6min
Łatwy
.
Wartości odżywcze
Białko
2.49 g
Węglowodany
27.27 g
Tłuszcze
77.18 g
Wartość energetyczna
800.42 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Przygotowanie
6 min
Krok 1
5 min
Majonez wymieszaj dokładnie z miodem, sokiem z cytryny i curry.
Krok 2
1 min
Podawaj do sera, warzyw pokrojonych w słupki, kalafiora lub kurczaka.
Dla miłośników kuchni hinduskiej – indyjski sos miodowy z Majonezu Dekoracyjnego WINIARY, miodu i soku z cytryny, doprawiony aromatycznym curry. Doskonale komponuje się z serami, smażonym lub pieczonym kurczakiem oraz pokrojonymi w słupki świeżymi warzywami. Świetny w zestawieniu z ostrym smakiem surowego kalafiora.
Komentarze 0