Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Prosta i szybka przystawka z grilla. Smaczna i jednocześnie lekka, warto spróbować tej wersji sałaty, która jako jedna z nielicznych świetnie smakuje na ciepło. Poznaj także przepis na sałatkę z sałaty rzymskiej i papryki.
Przygotowanie
18 min
Krok 1
5 min
Sałatę umyć, osuszyć i przekroić na połówki.
Krok 2
10 min
Warzywa razem z plastrami boczku grillować z obydwu stron kilka minut.
Krok 3
3 min
Upieczony boczek pokroić w paseczki, wyłożyć na połówki sałaty i polać delikatnie sosem czosnkowym. Całość posypać pokruszoną bryndzą.
Krok 1
z
3
Sałatę umyć, osuszyć i przekroić na połówki.
Krok 2
z
3
Warzywa razem z plastrami boczku grillować z obydwu stron kilka minut.
Krok 3
z
3
Upieczony boczek pokroić w paseczki, wyłożyć na połówki sałaty i polać delikatnie sosem czosnkowym. Całość posypać pokruszoną bryndzą.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0