Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Tradycyjne polskie flaki bazują na żołądkach wołowych. W tej propozycji jednak możesz stworzyć flaczki z żołądków drobiowych. Aromatyczna i gęsta zupa doprawiona jest bulionem drobiowym WINIARY, przez co zachwyci ona również niejadków. Zobacz, jak serwować podroby, by były one bazą do pysznych posiłków!
Odcedzić żołądki, a do powstałego wywaru dodać obrane i starte warzywa, a także imbir oraz przyprawy.
Krok 4
z
4
Żołądki kroimy w paski, dodajemy do wywaru i doprawiamy do smaku pieprzem i solą.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0