Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Na masło nakładamy kromki i rumienimy z jednej strony.
Krok 3
2 min
Przewracamy chleb, kładziemy plaster sera.
Krok 4
2 min
Chleb podpiekamy na maśle do momentu roztopienia sera.
Krok 1
z
4
Na patelnię nakładamy masło, roztapiamy.
Krok 2
z
4
Na masło nakładamy kromki i rumienimy z jednej strony.
Krok 3
z
4
Przewracamy chleb, kładziemy plaster sera.
Krok 4
z
4
Chleb podpiekamy na maśle do momentu roztopienia sera.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0