Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Chleb na maśle z patelni z żółtym serem

0
10 min
Łatwy

Składniki

-
4 porcje
+

Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz tutaj

4 plastrów
Chleb biały
4 plastrów
Ser Żółty
2 łyżek
Masło

Porady & triki

Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.

Kopiuj składniki

Wybierz z listy składników

Kopiuj
| Liczba skopiowanych składników
.

Wartości odżywcze

Białko
4.32 g
Węglowodany
10.11 g
Tłuszcze
9.17 g
Wartość energetyczna
139.71 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Gotujmy

Przygotowanie

10 min
Krok 1
3 min
Na patelnię nakładamy masło, roztapiamy.
Krok 2
3 min
Na masło nakładamy kromki i rumienimy z jednej strony.
Krok 3
2 min
Przewracamy chleb, kładziemy plaster sera.
Krok 4
2 min
Chleb podpiekamy na maśle do momentu roztopienia sera.
Chleb na maśle z patelni z żółtym serem

Krok 1 z 4

Na patelnię nakładamy masło, roztapiamy.

Chleb na maśle z patelni z żółtym serem

Krok 2 z 4

Na masło nakładamy kromki i rumienimy z jednej strony.

Chleb na maśle z patelni z żółtym serem

Krok 3 z 4

Przewracamy chleb, kładziemy plaster sera.

Chleb na maśle z patelni z żółtym serem

Krok 4 z 4

Chleb podpiekamy na maśle do momentu roztopienia sera.

Świetna kolacja!
Przepis w formacie PDF
Pobierz
Udostępnij

Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną

Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.

Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!

Oceniłeś już ten przepis/produkt.

Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.

Zapisz
Asset 10

Komentarze 0

0/4000
Proszę podać poprawną nazwę użytkownika. Musi zawierać 4-15 znaków. Znaki od A do Z i od 0 do 9 są dozwolone
Nazwa użytkownika