Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Buraki czerwone należy obrać i wycisnąć z nich sok - potrzebujemy około 500 ml.
Krok 2
10 min
Bulion doprowadzamy do zagotowania, a następnie wlewamy sok z buraków.
Krok 3
10 min
Dodajemy przeciśnięty czosnek oraz doprawiamy solą i pieprzem - dodajemy zieloną pietruszkę, Doprawiamy do smaku wg uznania na pikantnie bądź łagodnie.
Krok 4
1 min
Podajemy z uszkami bądź z krokietami.
Krok 1
z
4
Buraki czerwone należy obrać i wycisnąć z nich sok - potrzebujemy około 500 ml.
Krok 2
z
4
Bulion doprowadzamy do zagotowania, a następnie wlewamy sok z buraków.
Krok 3
z
4
Dodajemy przeciśnięty czosnek oraz doprawiamy solą i pieprzem - dodajemy zieloną pietruszkę, Doprawiamy do smaku wg uznania na pikantnie bądź łagodnie.
Krok 4
z
4
Podajemy z uszkami bądź z krokietami.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0