Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Warzywa oczyść (kapusta, ziemniaki, marchew, pietruszka, cebula).
Kapustę poszatkuj, marchew i pietruszkę pokrój w paseczki lub zetrzyj na tarce o grubych oczkach.
Ziemniaki pokrój w kostkę, a cebulę w drobną kosteczkę.
Fasolę odsącz z zalewy, przelej zimną wodą.
Zagotuj 1,5 l wody, dodaj kapustę, ziemniaki, marchew i pietruszkę. Gotuj do miękkości
Boczek pokrój w kostkę i podsmaż na suchej patelni, dodaj cebulę, zeszklij, a następnie oprósz mąką.
Rozprowadź wywarem z zupy i połącz z całością (boczek wędzony, cebula, mąka).
Dodaj fasolę i Barszcz czerwony przygotowany wg przepisu na opakowaniu. Dopraw do smaku.
Dodaj śmietankę. Smacznego!
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Zapisz
Komentarze 0