Sałatka pomidorowa

Oceń ten przepis!

5/5 5 19 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 20 min.

  • Porcje 4

5/5 5 19 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Pomidory sparz wrzątkiem, obierz ze skórki i pokrój na cząstki.
  2. Paprykę i cebulę oczyść i pokrój w kostkę. Ogórki pokrój w plasterki.
  3. Wymieszaj ze sobą wszystkie warzywa i zieleninę. Dodaj olej.
  4. Dopraw przyprawą ZIARENKA SMAKU i pieprzem. Dokładnie wymieszaj. Podawaj do mięs z grilla.

Opis przepisu:

Oto sałatka, która najlepiej smakuje późnym latem, gdy na krzaczkach dojrzewają czerwone, mięsiste pomidory... Stwórz kompozycję warzyw, które będą idealnym uzupełnieniem grillowego menu!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?