Sałatka śledziowa z kukurydzą i fasolką szparagową

Oceń ten przepis!

4/5 4 65 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 28 min.

  • Oczekiwanie 1 godz.

  • Porcje 4

4/5 4 65 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Filety wymocz w wodzie przez 60 minut, odsącz.
  2. Pokrój je w paseczki, skrop sokiem z cytryny i oprósz pieprzem.
  3. Ogórki i cebulę również pokrój w paseczki.
  4. Wszystkie składniki sałatki połącz z Majonezem.
  5. Sałatkę podawaj udekorowaną zieleniną.

Opis przepisu:

Doskonała przystawka na każdym tradycyjnym przyjęciu – sałatka śledziowa zaostrza apetyt i jest źródłem kulinarnej satysfakcji! Słodka kukurydza i ostry szczypiorek tworzą niepowtarzalną kompozycję smaków, które idealnie łączą się ze słonym śledzikiem!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?