Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

Zupa warzywna

Zupa warzywna
  • Zupa warzywna
  • Zupa warzywna
  • Zupa warzywna
  • Zupa warzywna
  • Zupa warzywna
  • Zupa warzywna
  • czas Łączny czas: 15 min
  • porcji Porcji: 4
  • kalorie Kalorie: 111 kcal / 1 porcję

Kolorowa zupa warzywna to prawdziwa gratka dla wielbicieli wiosennych smaków. Gotujemy ją na Rosole z kury z makaronem WINIARY, z dodatkiem podsmażanych na maśle młodych warzyw: kalarepki, marchewki, szparagów i ziemniaków. Do tego mnóstwo zieleniny: liście szpinaku, koperek, szczypiorek i natka pietruszki. Same pyszności!

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Warzywa oczyść, pokrój w słupki i podsmaż na maśle przez około 5 minut.
  2. Warzywa zalej 1 litrem wody i zagotuj.
  3. Dodaj Rosół i szpinak.
  4. Gotuj zupę przez 7 minut.
  5. Na koniec dodaj zieleninę i dopraw do smaku.
  6. Podawaj.
Konkurs Daj słoikom drugie życie
Kalorie: 444 kcal / 4 porcję

Potrzebne składniki:

Alternate Text

Autor:

Prosto, domowo, pysznie – tymi zasadami kierujemy się wybierając przepisy specjalnie dla Ciebie i Twojej rodziny.

Przepisy tego autora »
Zachowaj przepis:
Poleć przepis:
Ocena: ★★★★★

Polecamy produkt

Kup Teraz

Podobne przepisy

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Zupa warzywna
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Zupa warzywna

Wydrukuj przepis

Zupa warzywna

Zgłoś przepis do moderacji