Strona główna » Przepisy kulinarne »

Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Sos koperkowy

  • Sos koperkowy
  • czas Łączny czas: 5 min
  • porcji Porcji: 4
  • kalorie Kalorie: 246 kcal / 1 porcję

Bardzo prosty, aromatyczny sos koperkowy z majonezu i jogurtu, z przyjemną nutą czosnku. Chociaż ten kremowy sos koperkowy może wydawać się niepozorny, dzięki dodatkowi czosnku nawet pospolitej potrawie nada intensywnego i charakterystycznego smaku. Sos koperkowy idealnie komponuje się z pieczonym drobiem, jajami na twardo, sałatami i sałatkami (np. z zielonym ogórkiem), a także z gotowanymi i smażonymi rybami serwowanymi na zimno. Smacznego!

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Majonez połącz z jogurtem, koperkiem i posiekanym czosnkiem.
Kalorie: 984 kcal / 4 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google

Dodaj do książki kucharskiej

Podziel się przepisem

Sos koperkowy

Wydrukuj przepis

Sos koperkowy

Zgłoś przepis do moderacji