Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

Sos koperkowy

  • Sos koperkowy
  • czas Łączny czas: 5 min
  • porcji Porcji: 4
  • kalorie Kalorie: 246 kcal / 1 porcję

Bardzo prosty, aromatyczny sos koperkowy z majonezu i jogurtu, z przyjemną nutą czosnku. Pyszny do pieczonego drobiu i jaj na twardo, sałat i sałatek (np. z zielonym ogórkiem), a także do gotowanych i smażonych ryb serwowanych na zimno.

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Majonez połącz z jogurtem, koperkiem i posiekanym czosnkiem.
Kalorie: 246 kcal / 4 porcję

Potrzebne składniki:

  • Majonez Dekoracyjny WINIARY (125 ml)
  • jogurt naturalny (4 łyżki)
  • koperek posiekany (4 łyżki)
  • czosnek (2 ząbki)

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Sos koperkowy
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Sos koperkowy

Wydrukuj przepis

Sos koperkowy

Zgłoś przepis do moderacji