Dip słodko-kwaśny

Oceń ten przepis!

4/5 4 18 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 6 min.

  • Porcje 4

4/5 4 18 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Połącz wszystkie składniki dipu.
  2. Podawaj do drobiu z grilla.

Opis przepisu:

Świetny do grillowanego drobiu dip słodko-kwaśny, do przygotowania w niecałe pięć minut. Nic nie trzeba doprawiać: wystarczy zamieszać razem Majonez dekoracyjny WINIARY, dżem brzoskwiniowy, keczup i curry. Do drobiowych kotletów, szaszłyków i zawijasków z rusztu, podawanych z bagietką i lodową sałatą.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?