Bagietki nadziewane szynką i warzywami

Oceń ten przepis!

5/5 5 21 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 25 min.

  • Oczekiwanie 10 min.

  • Porcje 4

5/5 5 21 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Bagietki przekrój wzdłuż, wydrąż lekko łyżką i posmaruj Majonezem.
  2. Cebulę oczyść. Pomidory sparz wrzątkiem, obierz ze skórki.
  3. Szynkę, ser, pomidory i cebulę pokrój w drobną kostkę.
  4. Wszystkie składniki połącz, dopraw do smaku pieprzem i papryką.
  5. Połówki bagietek napełnij farszem. Naczynie żaroodporne posmaruj masłem, ułóż bagietki.
  6. Grilluj przez około 5-8 minut.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?