1

2

Przepisy

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Dno tortownicy (średnica ok 21 cm) wyłóż biszkoptami.
  2. Truskawki oczyść, ułóż na biszkoptach.
  3. Dwa opakowania galaretki rozpuść w 500 ml gorącej wody, przestudź.
  4. Serek homogenizowany połącz z lekko tężejącą galaretką.
  5. Masę przełóż do tortownicy.
  6. Wstaw do lodówki na około 30 minut.
  7. Tort podawaj udekorowany truskawkami.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny?
Tu jest miejsce dla Ciebie!

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się się swoją opinią?

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: