Torcik truskawkowy

Oceń ten przepis!

5/5 5 85 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 25 min.

  • Oczekiwanie 40 min.

  • Porcje 12

5/5 5 85 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Dno tortownicy (średnica ok 21 cm) wyłóż biszkoptami.
  2. Truskawki oczyść, ułóż na biszkoptach.
  3. Dwa opakowania galaretki rozpuść w 500 ml gorącej wody, przestudź. Serek homogenizowany połącz z lekko tężejącą galaretką.
  4. Masę przełóż do tortownicy. Wstaw do lodówki na około 30 minut.
  5. Tort podawaj udekorowany truskawkami.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?