Krem z serkiem homogenizowanym

Oceń ten przepis!

4/5 4 24 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 17 min.

  • Porcje 1

4/5 4 24 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Margarynę utrzeć z cukrem pudrem.
  2. Stopniowo dodawać po łyżce serka homogenizowanego. Ucierać aż do uzyskania jednolitej masy.
  3. Przyprawić do smaku aromatem waniliowym.

Opis przepisu:

Krem z serkiem homogenizowanym idealnie sprawdza się do przekładania nim wypieków. Dzięki gęstej konsystencji kremu, wykorzystasz go zarówno do prostych ciastek, jak i tortów wymagających dużych zdolności kulinarnych. Przełożysz nim także ciasto serwowane na szybki podwieczorek. Zobacz, jak wyczarować krem o lekko waniliowej nucie!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?